Редактор: e-mail: Снимка и видео Фейсук/бТВНиколай Нанков ог ГЕРБ атакува остро министъра

...
Редактор: e-mail: Снимка и видео Фейсук/бТВНиколай Нанков ог ГЕРБ атакува остро министъра
Коментари Харесай

Нанков, ГЕРБ: Виолета Комитова хал хабер си няма от държавно управление

Редактор: 

e-mail: 

Снимка и видео Фейсук/бТВ

Николай Нанков ог ГЕРБ нападна остро министъра на районното развиване и благоустройството Виолета Комитова.

Министерство на регионалното развитие сега се ръководи от назначената министърка от президента Радев, която очевидно хал хабер си няма от държавно ръководство, хал хабер си няма от устройствени процедури и от това по какъв начин действително се извършва един голям инфраструктурен план. Да не давам за образец съответни такива, Петя Аврамова ги сподели. Да не се дублирам в този момент - „ Хемус “ северозападния път до Видин, десетки са случаите, сподели Нанков.

Страдащи и пострадали от това ще бъдат българските жители, освен строителния уред и стотиците хиляди заети в него. Защото в тази обстановка на здравна, икономическа и очертаваща се финансова рецесия зарадт цирка и комедийния театър в Народното събрание, пострадали ще бъдат българските жители, за жалост. Стотици хиляди служащи в строителния бранш са в вероятност да останат без работа, или 2-3 месеца без заплати, тъй като министерството се ръководи от некомпетентни хора, сподели още Николай Нанков.



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР